Allmänna Villkor

Om du är under 18 år behöver du tillåtelse från din juridiska vårdnadshavare att göra en beställning i vår e-butik. Genom att använda webbplatsens butik och / eller göra en beställning accepterar du dessa allmänna villkor.

Monteringsgrad

Cyklar från Meter Bikes är fullständigt monterade med undantag för styre och pedaler. Du får en monteringsinstruktion för att vrida och säkra styret i rätt läge och skruva fast pedalerna.

Priser

Priset som visas i vår webbshop är i SEK inklusive svensk moms. Under kassan kan du få valet att betala i EUR. Små skillnader från din banks nuvarande växelkurs kan uppstå, och vi frånskriver oss allt ansvar för om beloppet som visas i Euro (€) eller SEK på ditt kvitto inte exakt matchar det beloppet som dras från ditt konto.

Returrätt

Du har rätt att häva ditt köp inom fjorton (14) dagar från dagen för mottagandet av varan eller från den dag du mottog den sista artikeln i en beställning innehållande flera artiklar. Du kan använda din returrätt direkt efter köpet och behöver inte vänta tills du har fått den köpta varan. Du kan åberopa din returrätt genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på info@meterbike.com där du anger att du vill åberopa din returrätt. För att häva ditt köp måste du dessutom returnera produkten till oss. Vänligen var uppmärksam på att du måste returnera artiklarna på din egen bekostnad, utan onödigt dröjsmål och senast inom fjorton (14) dagar från det att du meddelat oss att du vill returnera varan. Observera att den transportlåda (förpackning) som Meter Bikes cyklar levereras i anses vara en del av produkten och du ombeds att använda den för retursändningen. Om du returnerar produkten utan den ursprungliga transportlådan är du ansvarig för att packa cykeln på ett sådant sätt att den är motsvarande skyddad. Du ansvarar för att returnera de köpta varorna i samma goda skick som du mottog dem.

Om en produkt skadas eller förloras på grund av försumlighet, förlorar du din rätt att häva ditt köp.

Om en produkt använts och kan anses vara i ett använt skick förlorar du din rätt att häva ditt köp.

Returer

Returer görs på din egen bekostnad om inte produkten / produkterna är felaktiga. Returer måste skickas till som paket, inte mot Postförskott. För produktbyten betalar vi den nya leveransen från oss till dig. Om du utnyttjar din returrätt kommer vi att återbetala det du betalade för varan inom 30 dagar efter det att vi mottagit varan.

Garantier och reklamationer

Vi erbjuder 1 års produktgaranti och 3 års reklamationsrätt (rätt att klaga på produktionsfel). Vi behandlar endast reklamationer där du har ett giltigt kvitto på ditt köp. Du lämnar en reklamation genom att informera oss inom rimlig tid efter att du upptäckte felet. Du måste också förklara varför du tycker att produkten är felaktig. Garantin täcker inte underhåll, reparation, utbyte av delar på grund av normalt slitage och skador på produkten genom felaktig användning eller hantering.

Ej mottagna varor

Ej mottagna varor returneras till oss. För alla paket som inte tas emot av beställaren förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnaden för returfrakt och alla hanteringsavgifter.

Integritet
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - SEK