Om Meter Bikes

Rickard Ölander och Linus Lindgren

Meter Bikes grundades 2019 av Rickard Ölander och Linus Lindgren. Vi arbetar småskaligt och sätter stolthet i att varje detalj är noggrant utvald, korrekt hanterad och rätt integrerad för en cykeln som friktionsfritt tar dig sträckan du väljer. Från första blyertsskiss till sista handpåläggning innan cykeln rullar ut från vår verkstad i Stenkulllen.

Från vänster: Rickard Ölander och Linus Lindgren

Ladda ner högupplöst bild

Biografi

Rickard Ölander

Som ung började Rickard tävlingscykla och avslutade sin elitkarriär år 2000. Därefter tog ett nytt kapitel vid som cykeldistributör och konstnär. Konsten och cyklarna betyder mycket för Rickard som drivs av ett helhjärtat engagemang där inget lämnas åt slumpen. Rickard är VD för Meter Bikes och kan branschen på sina fem fingrar.

Rickard Ölander

Vill du prata om företaget Meter Bikes?

Kontakta Rickard på:
070-865 29 43
rickard@meterbikes.com

Ladda ner högupplöst bildLinus Lindgren

Linus är näst intill uppfödd i en cykelfabrik och har ett stort intresse för formgivning och hantverk. Sedan tonåren har han arbetat med både cykelkonstruktion och produktion. Linus långa erfarenhet, säkra penna och goda kontakter med underleverantörer är några av de saker som gör Meter Bikes idé om småskalig produktion av premiumcyklar möjlig.

Linus Lindgren

Vill du prata om Meters cyklar?

Kontakta Linus på:
073-316 00 75
linus@meterbikes.com

Ladda ner högupplöst bildArtikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - SEK