Cykelhjälmar med Avancerad prestanda och skydd

Vi utökar vår cykelshop med cykelhjälmar från Giro.

Giro tummar inte på detaljerna. Deras high performance-hjälmar kombinerar avancerad prestanda, effektivt skydd med superb passform där spänning och lutning snabbt justeras med enhandsfattning.

I vår shop hittar du nu tre modeller av cykelhjälm för landsväg och MTB från Giro:

Giro Helios
Landsvägshjälmen Giro Helios använder patenterade designen Roc Loc® 5+ Air Mips som lyfter hjälmen en liten bit vilket medger luftflödet att passera direkt över huvudet. Det ökar ventilationsförmågan och den inre kanalen ventilerar ut den varma luften från hjälmen.

Giro Cinder
Giro Cinder erbjuder alla funktioner för landsvägscyklister i ett lättviktspaket. Designen är inspirerad av den klassiska estetiken i Synthe™. Roc Loc® 5 passningssystem och Air-FX-vaddering sluter jämt runt huvudet och skapar god komfort.

Giro Source
Giro Source är en cykelhjälm för MTB trail som kombinerar avancerad prestanda och skydd i en robust design. Hjälmen har djup täckning och effektiv ventilation genom 17 kanaler.

Cykelhjälm MIPS Giro

Alla våra cykelhjälmar från Giro har integrerat MIPS, ett säkerhetssystem för hjälmar som reducerar de rotationskrafter hjärnan utsätts för vid sneda islag mot huvudet. I en MIPS-hjälm separeras hjälmen från huvudet av ett lågfriktionsskikt som låter huvudet glida under islaget.

Vänd på din hjälm och titta efter de gula prickarna för att kontrollera att MIPS är integrerat.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - SEK