Frakt

Vi hanterar för närvarande ordrar inom Sverige via vår sajt. Bor du inom EU och vill handla av oss, kontakta oss så hjälper vi dig.

Leveranstid

Alla beställningar hanteras inom en 1-3 dagar. Om vi ​​upplever en stor ordervolym kan leveranser fördröjas något. Vid betydande förseningar kontaktar vi dig via e-post eller telefon. En bekräftelse skickas till dig via e-post när din beställning är klar och har skickats.

Leveransadress

Om du vill göra ändringar av leveransadress eller mottagare, kontakta oss direkt efter beställning. Obs! Vid betalning med Klarna Konto/Faktura kan du inte använda en separat leveransadress av säkerhetsskäl – dessa beställningar levereras till folkbokförd adress.

Priser

Fraktkostnad för din beställning beräknas och visas i kassan. Vi erbjuder fri frakt inom Sverige för ordrar över 500 SEK.

Svensk moms ingår i det pris som anges på vår hemsida. Som kund har du själv ansvar för övriga avgifter som eventuellt tas ut under eller efter frakt.

Ta emot paket

Vi levererar mindre paket (som tillbehör och accessoarer) med PostNord och större paket (som cyklar) med Bring. Om du har beställt en cykel som skickas med Bring kontaktar Bring dig för leverans till din valda adress.

  • Din cykel levereras i en transportlåda för att skydda cykeln under frakt. Vi ber dig spara denna transportlåda för eventuell retur. Om du returnerar produkten utan den ursprungliga transportlådan är du ansvarig för att packa cykeln på ett sådant sätt att den är motsvarande skyddad.
  • Det är bra att ha hjälp av ytterligare en person när du tar emot din cykel.
  • ID-kontroll utförs alltid vid leverans.
Undrar du något kring frakt?

Om du har frågor kring frakt, kontakta oss.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - SEK